Poniedziałek (01.12)
Zupa: rumfordzka
II danie: pierogi ruskie z cebulką.
Wtorek (02.12)
Zupa: Kalafiorowa
II danie: kotlet pożarski z natką pietruszki, ziemniaki z koperkiem, marchewka z groszkiem, woda z pomarańczą ,cytryną i miętą.
Środa (03.12)
Zupa z soczewicy
II danie: bitki ze schabu, kasza pęczak z natką pietruszki, surówka z sałaty lodowej i suszonych pomidorów, woda z cytryną i miętą.
Czwartek (04.12)
Zupa: Żurek
II danie: kotlet drobiowy w kukurydzianej panierce, ryż basmati, surówka z pory, marchewki i jabłka, woda z cytryną i miętą.
Piątek (05.12)
Zupa: Krupnik z kaszy jęczmiennej
II danie: pulpety rybne, ziemniaki z natką pietruszki, kompot wieloowocowy.
Poniedziałek (08.12)
Zupa: Meksykańska
II danie: makaron z twarogiem i polewą jogurtowo waniliową, woda z pomarańczą ,cytryną i miętą.
Wtorek (09.12)
Zupa: Jarzynowa
II danie: drobiowe kotleciki szu szu, puree ziemniaczano - dyniowe, surówka z czerwonej kapusty z sezamem, woda z cytryną
i miętą.
Środa (10.12)
Zupa: Solferino
II danie: kotlet schabowy, kasza bulgur z warzywami i prażonym słonecznikiem, buraczki zasmażane, woda z pomarańczą ,cytryną i miętą.
Czwartek (11.12)
Zupa: warzywna z ciecierzycą,
II danie: kurczak po chińsku, ryż biały, kompot jabłkowy.
Piątek (12.12)
Zupa: Ogórkowa,
II danie: ryba na parze z masełkiem i koperkiem, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty z czarnuszką, woda z cytryną , imbirem i miętą.
Poniedziałek (15.12)
Zupa: wiejska z kiełbasą i natką pietruszki,
II danie: ryż z jabłkiem i polewą jogurtowo-śmietanową, woda z cytryną i imbirem.
Wtorek (16.12)
Zupa: krem z pory,
II danie: pierś z kurczaka w ziołach, ziemniaki, surówka colesław, kompot wieloowocowy.
Środa (17.12)
Zupa: Koperkowa
II danie: spaghetti bolognese, woda z pomarańczą i miętą.
Czwartek (18.12)
Zupa: Barszcz czerwony,
II danie: pierś z kurczaka w panierce, kasza orkiszowa, marchewka i brokuł z masłem, woda z cytryną i miętą.
Piątek (19.12)
Zupa: neapolitańska z makaronem
II danie: paluszki rybne, ziemniaki z koperkiem, surówka wielowarzywna, woda z cytryną , imbirem i miętą.
BURSA-TS.SZCZECIN.PL
BURSA-TS.SZCZECIN.PL
sekretariat@bursa-ts.szczecin.pl
| Bursa Towarzystwa Salezjańskiego ul. Ku Słońcu 124 71-080 Szczecin nr konta Bankowego: 92 1600 1084 1844 7229 2000 0001(PLN) |
Sekretariat: tel. 882 341 967
Księgowość: tel. 882 341 967
Dyrekcja: tel. 511 456 144
Wychowawcy: tel. 882 341 969