Poniedziałek (03.11)
Zupa: Wiejska z kiełbasą i natką pietruszki
II Danie: curry z dynią i ciecierzycą, woda z pomarańczą ,cytryną
i miętą
Wtorek (04.11)
Zupa: Krupnik z kaszy jęczmiennej
II Danie: pierś z kurczaka w panierce, ziemniaki z natką pietruszki, marchewka z groszkiem, woda z cytryną , imbirem i miętą,
Środa (05.11)
Zupa: Kalafiorowa
II Danie: strogonow z szynki wieprzowej, kasza jęczmienna, buraczki z porem i oliwą, woda z cytryną , imbirem i miętą
Czwartek (06.11)
Zupa: Krem z zielonego groszku
II Danie: domowe nuggetsy z piekarnika, kasza pęczak z warzywami i prażonym słonecznikiem, mizeria z ogórków, woda z pomarańczą, cytryną i miętą
Piątek (07.11)
Zupa: Ogórkowa
II Danie: kotlet rybny, ziemniaki ze szczypiorkiem, surówka z kapusty kiszonej ,marchewki , jabłka i natki pietruszki, kompot wieloowocowy,
Środa (12.11)
Zupa: Gulaszowa
II Danie: ryż z jabłkiem i polewą jogurtowo-śmietanową, woda z cytryną i miętą.
Czwartek (13.11)
Zupa: Koperkowa
II Danie: bitki ze schabu w sosie własnym, kasza pęczak z warzywami i prażonym słonecznikiem, kasza pęczak z warzywami i prażonym słonecznikiem, brukselka z wody, woda z pomarańczą ,cytryną i miętą
Piątek (14.11)
Zupa: Neapolitański,
II Danie: ryba w chrupiącej panierce, ziemniaki z koperkiem, surówka wielowarzywna, kompot wieloowocowy
Poniedziałek (17.11)
Zupa: Rumfordzka,
II Danie: makaron z twarogiem i polewą śmietankowo-jogurtową, woda z cytryną , imbirem i miętą
Wtorek (18.11)
Zupa: Rosół z makaronem
II Danie: kotlecik drobiowy w kukurydzianej panierce, ziemniaki z natką pietruszki, mizeria z ogórków, woda z pomarańczą ,cytryną i miętą
Środa (19.11)
Zupa: Kapuśniak ze słodkiej kapusty
II Danie: gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna wiejska, sałatka z buraczków, woda z cytryną , imbirem i miętą
Czwartek (20.11)
Zupa: Brokułowa,
II Danie: Pierś z kurczaka w ziołach, ryż curry z papryką, fasolka szparagowa z sezamem, woda z pomarańczą i miętą.
Piątek (21.11)
Zupa: Pomidorowa z makaronem
II Danie: Kotlet rybny w owsianej panierce, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty kiszonej, kompot wieloowocowy
BURSA-TS.SZCZECIN.PL
BURSA-TS.SZCZECIN.PL
sekretariat@bursa-ts.szczecin.pl
| Bursa Towarzystwa Salezjańskiego ul. Ku Słońcu 124 71-080 Szczecin nr konta Bankowego: 92 1600 1084 1844 7229 2000 0001(PLN) |
Sekretariat: tel. 882 341 967
Księgowość: tel. 882 341 967
Dyrekcja: tel. 511 456 144
Wychowawcy: tel. 882 341 969