Poniedziałek (02.06)
zupa: zupa z ciecierzycy
II danie: pierogi ruskie z cebulką, kompot wieloowocowy
Wtorek (03.05)
zupa: zupa-botwinka z jajkiem
II danie: pierś z kurczaka w panierce, ziemniaki z natką pietruszki, surówka z białej kapusty, kompot wieloowocowy
Środa (04.06)
zupa: zupa kalafiorowa
II danie: spaghetti bologneze posypane żółtym serem, woda z cytryną i miętą
Czwartek (05.06)
zupa: zupa krem z pieczonych ziemniaków i czosnku z grzankami
II danie: kotlet drobiowy mielony z pieczarkami, ryż, marchewka z groszkiem, lemoniada cytrynowa
Piątek (06.06)
zupa: zupa ogórkowa
II danie: ryba w jarzynach, ziemniaki z koperkiem, woda z pomarańczą ,cytryną i miętą
Poniedziałek (09.06)
zupa: zupa gulaszowa
II danie: makaron z truskawkami, lemoniada cytrynowa
Wtorek (10.06)
zupa: zupa krem z zielonego groszku
II danie: drobiowe kotleciki szu szu, ziemniaki z koperkiem, surówka z marchewki i jabłka, kompot wieloowocowy
Środa (11.06)
zupa: zupa jarzynowa
II danie: klopsy w sosie pomidorowym, kasza jęczmienna, brokuły z wody, woda z cytryną i miętą
Czwartek (12.06)
zupa: zupa neapolitańska z ziemniaczkami
II danie: kurczak po chińsku, ryż, lemoniada pomarańczowa
Piątek (13.06)
zupa: zupa pomidorowa z makaronem
II danie: Ryba z pieca saute, ziemniaki ze szczypiorkiem, surówka z kiszonej kapusty z czarnuszką, woda z pomarańczą ,cytryną i miętą
Poniedziałek (16.06)
zupa: zupa tajska - łagodna
II danie: ryż z jabłkiem i polewą śmietankową, kompot wieloowocowy
Wtorek (17.06)
zupa: zupa koperkowa
II danie: strogonow z szynki wieprzowej, ziemniaki z koperkiem, sałatka z buraczków, lemoniada cytrynowa
Środa (18.06)
zupa: zupa krem z pieczonych pomidorów z grzankami
II danie: pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym, ryż curry z papryką, sałata ze śmietaną i rzodkiewką, woda z pomarańczą, cytryną i miętą
Poniedziałek (23.06)
zupa: zupa wiosenna z natką pietruszki
II danie: potrawka z kurczaka, ryż basmati, kompot wieloowocowy
Wtorek (24.06)
zupa: barszcz czerwony z jajkiem i koperkiem
II danie: nuggetsy z pieca, ziemniaki z koperkiem, lemoniada pomarańczowa
Środa (25.06)
zupa: zupa krem z pieczonych warzyw
II danie: kotlet schabowy, ziemniaki pieczone, surówka z białej kapusty, domowe nestea
Czwartek (26.06)
zupa: zupa fasolowa
II danie: naleśniki z twarogiem i polewą owocową, woda z pomarańczą ,cytryną i miętą
BURSA-TS.SZCZECIN.PL
BURSA-TS.SZCZECIN.PL
sekretariat@bursa-ts.szczecin.pl
Bursa Towarzystwa Salezjańskiego ul. Ku Słońcu 124 71-080 Szczecin nr konta Bankowego: 92 1600 1084 1844 7229 2000 0001(PLN) |
Sekretariat: tel. 882 341 967
Księgowość: tel. 882 341 967
Dyrekcja: tel. 511 456 144
Wychowawcy: tel. 882 341 969